top of page

Вашиот Водечки Партнер во Автомобилската Индустрија

Стиринг Трејд е една од водечките компании во регионот, специјализирана за големопродажба на моторни масла, сервисна опрема и резервни делови за патнички и комерцијални возила. Ние сме официјални застапници на водечки меѓународни компании како АВИСТА, ОРИГИНАЛ БИРТ, МЕТАЛКАУЧО, ФЕБЕСТ, СИГМАУТО, БРЕМСИ и МИРА, обезбедувајќи врвни резервни делови и опрема за вашиот автомобил. Со широк асортиман на производи, вклучувајќи делови од системот на управување и потпирање, комплетни делови за кочиониот систем, како и вискоквалитетни електрични и електронски компоненти, ние стоиме зад квалитетот и надежноста на секој производ. Нашите производи, како што се сетовите за ребераст ремени, затегачи, водни пумпи и други, се од реномирани компании за прво вградување како СКФ, ИНА, КОНТИНЕТАЛ, ДАЈКО и ГЕЈТС. Нашиот магацин, лоциран во Скопје, заедно со развиената дилерска мрежа низ целата држава, овозможува лесен пристап до нашиот асортиман на резервни делови во секој град.

car-mechanic-changing-wheels-car.jpg
mechanic-man-pouring-lubricant-oil-car-engine-repair-garage-with-copy-space.jpg
bottom of page