top of page

Иновации во Негата на Возилата

Првокласни германски автомасла и лубриканти за секое возило - Квалитет што се чувствува на патот

Моторни Масла и адитиви

Нудиме широк спектар на врвни германски моторни масла од АВИСТА, WARMUP и други реномирани производители, за секое возило.

Сервисна Опрема

Обезбедуваме комплетна сервисна опрема од АТХ и ЈБМ за професионално опремување на вашиот сервис.

Резервни Делови

Нашата палета на висококвалитетни резервни делови вклучува сè од управувачки системи до кочници, за патнички и комерцијални возила.

Вашиот Партнер во Автомобилската Индустрија

Стиринг Трејд е водечка компанија во регионот, специјализирана за големопродажба на моторни масла, сервисна опрема, и резервни делови за патнички и комерцијални возила. Како официјални застапници на реномирани брендови како АВИСТА, ОРИГИНАЛ БИРТ, МЕТАЛКАУЧО, и многу други, ние нудиме широка палета на квалитетни производи, од моторни и менувачки масла до комплетни делови за кочиониот систем. Нашата посветеност кон квалитетот и задоволството на клиентите е фундамент на нашиот успех. Посетете не во Скопје или контактирајте не преку нашата дилерска мрежа низ целата држава за да дознаете повеќе.

Понудувајќи Ви Најдобро Решение за Вашето Возило

Стиринг Трејд ви нуди комплетни решенија за вашето возило, со фокус на моторни масла, сервисна опрема и резервни делови за сите видови возила.

СЕКОГАШ ОТВОРЕНИ
ЗА ВАС

Со широка дилерска мрежа низ целата Македонија и централно лоциран магацин во Скопје, Стиринг Трејд е секогаш на располагање за сите вашите потреби за автомобилски резервни делови и опрема.

КОНКУРЕНТНИ
ЦЕНИ

Нудејќи конкурентни цени на премиум моторни масла и квалитетна сервисна опрема, ние обезбедуваме оптимална вредност за нашите клиенти.

ПРОФЕСИОНАЛНО КВАЛИФИКОВАНИ

Како официјални застапници на водечки меѓународни брендови, нашиот тим обезбедува професионалност и експертиза во сите аспекти на автомобилските решенија.

Car Mechanic

ПРОДАВАМЕ САМО КВАЛИТЕТНИ БРЕНДОВИ:

nlogo.png
jbm.png
download (1).png
https://www.metalcaucho.com/
logo (1).png
download (2).png
download (3).png
logo-dash_edited.png
bottom of page